[ad_1]
دفتر خبر ، عمار اوجالا ، دهلی نو
به روز شده در جمعه ، 08 ژانویه ، 2021 8:40 بعد از ظهر IST
نخست وزیر نارندرا مودی (پرونده عکس)
– عکس: YouTube ScreenGrab
کتاب الکترونیکی عمار اوجالا را بخوانید
هر کجا و هر زمان
* اشتراک سالانه فقط 299 پیشنهاد with با مدت زمان محدود. عجله کن!
اخبار را بشنوید
توضیح اینکه در مقابل کاهش میزان عفونت ویروس کرونا در کشور ، اکنون تعداد بیماران تحت عمل جراحی به دوهزار و 25 هزار و 449 نفر افزایش یافته است. تنها 2.16٪ از کل موارد اپیدمی ویروس کرونا در کشور است.
در ساعت 16:00 روز 11 ژانویه ، نخست وزیر نارندرا مودی از طریق کنفرانس های ویدیویی با وزیران ارشد همه کشورها تعامل خواهد کرد. آنها بحث خواهند کرد # کووید -19 وضعیت و شیوع واکسیناسیون. pic.twitter.com/0EwGrPnEXA
– ANI (@ ANI) 8 ژانویه 2021
این وزارتخانه گفت که طی 24 ساعت گذشته ، فقط 18139 مورد همه گیر جدید در هند گزارش شده و 20539 بیمار نیز بهبود یافته اند که منجر به کاهش 2،634 مورد موارد تحت درمان شده است. تعداد افراد بهبود یافته دائماً در حال افزایش است و تاکنون در مجموع 37398 نفر بهبود یافته اند.
وزارت بهداشت گفت 234 نفر در طی 24 ساعت گذشته در اثر اپیدمی تاج جان خود را از دست داده اند. از این مرگ ها ، 50/76 درصد مربوط به هشت کشور و سرزمین های متحد بوده است. به گفته این وزارتخانه ، تعداد کشته شدگان این ویروس کرونا ویروس کرونا در هند در هر میلیون نفر 109 نفر است.
مرگ و میر به ازای هر میلیون نفر در 18 کشور و ایالات متحده کمتر از میانگین ملی است. در همان زمان ، در 17 کشور دیگر و سرزمین های متحد ، تعداد مرگ و میر در هر میلیون نفر از میانگین ملی بیشتر است. دهلی با 569 نفر در هر میلیون نفر بالاترین میزان مرگ و میر را دارد.
[ad_2]