[ad_1]
جاگموهان سینگ ، دبیرکل اتحادیه بهاراتیا کیسان اکتا (داکوندا) ، پنجاب ، گفت که راهپیمایی تراکتور در مرز دهلی اعتراض خود را نسبت به نگرش دولت نشان می دهد. حدود 2000 تراکتور از سینگو به تکری می روند ، در حالی که حدود هزار تراکتور از تکری می روند. آنها پس از جمع شدن درجا در وسط ، برای راهپیمایی KMP جمع می شوند. به همین ترتیب ، کشاورزان از Gazipur به Palval با حدود 1500 تراکتور در ماه مارس سفر می کنند.
پرم سینگ ، رهبر کشاورزان ، می گوید افزایش تراکتور به دلیل بدی هوا یک روز افزایش یافته است. تعداد زیادی تراکتور از هاریانا ، پنجاب و راجستان حرکت می کنند. در گفتگوهایی که در تاریخ سی ام برگزار شد ، اگر نگرش دولت مثبت بود ، انتظارات کشاورزان افزایش یافت. بعداً ، به جای لغو هر سه قانون كشاورزی ، گفته شد كه این قانون خوب است و گفته شد كه باید در آن تجدیدنظر شود ، كشاورزان چیزهای خوبی دارند و شما فکر می كنید چیزی جز لغو قوانین وجود ندارد.
بیداری کشاورزان به مدت دو هفته آغاز شده است
دارشان پال ، یکی از اعضای Samyukta Kisan Morcha ، گفت که Kisan Jagriti Pahvada از چهارشنبه در سراسر کشور آغاز شده است. کشاورزان ، کارگران و شهروندان آگاه در سراسر کشور به این کارزار پیوسته اند و خواستار پس گرفتن سه قانون مرکزی کشاورزی و ضمانت قانونی شورای وزیران را افزایش می دهند.
این جنبش اکنون در سراسر کشور شکل گرفته است
به طرق مختلف ، کشاورزان در بیهار ، ادیشا و جارخند کارگر ضد دولت دولت را افشا می کنند. راهپیمایی های راهپیمایی در مناطق شمالی راجستان برگزار شد ، در حالی که کشاورزان کارناتاکا نیز در این جنبش شرکت داشتند. حرکت کشاورزان در سراسر کشور و بصورت دسته جمعی روز به روز صورت می گیرد. دولت در تلاش است تا این جنبش را سرکوب کند. Kisan Morcha مشترک دستگیری رهبر کشاورزان گجرات JK Patel را به شدت محکوم می کند.
پیروزی سیاسی کشاورزان ، مارس تمرین ، تمرین رژه است
لغو سفر نخست وزیر انگلیس بوریس جانسون به هند یک شکست دیپلماتیک برای دولت مرکزی و یک پیروزی سیاسی برای کشاورزان است. بیش از 40 روز از خروج کشاورزان از خانه های خود می گذرد ، در حالی که بیش از 70 کشاورز در آن دوره جان خود را از دست داده اند. سازمان های سیاسی و اجتماعی در سراسر جهان از این جنبش حمایت می کنند. با توجه به نگرش ضد مهاجرتی دولت مودی ، کشاورزان از رژه صلح آمیز Del کشاورزان در دهلی در 26 ژانویه خبر دادند. راهپیمایی های تراکتور KMP در 7 ژانویه تمرین او خواهد بود.
از هنرمندان برای حمایتشان تشکر می کنم
هنرمند Diljit Dosanjh دائماً در جنبش کشاورزان نقش دارد و از هر لحاظ به کشاورزان کمک می کند. ترول در شبکه های اجتماعی نمادی از ناامیدی طرفداران دولت است. اکنون این جنبش به یک جنبش توده ای تبدیل شده است و برای اولین بار دولت مرکزی دیر انجام می شود. ما حمله همه جانبه به هنرمندان ، از جمله دیلیت دوسنج را محکوم می کنیم. مورچا از همه هنرمندان بخاطر حمایت از این جنبش تشکر می کند.
بسیاری از نیروها برای تقسیم نوک پاشنه نیرو وارد می کنند
دارشان پال گفت که برای ایجاد یک تقسیم متقابل بین رهبران جنبش ، بسیاری از نیروها پاشنه خود را فشار می دهند. با این کار هر روز که می گذرد جبهه متحد روستایی تقویت می شود. ما خانواده همسرمان مانجیت رای را به شدت تهدید می کنیم. آنها با هم خواستار اقدام مناسب علیه این نیروها هستند. از طرف دیگر ، علی رغم خرابکاری پلیس در جاده جیپور – دهلی ، حال و هوای کشاورزان بالا است و سازمان های اجتماعی دائماً در حمایت از کشاورزان حرکت می کنند.
[ad_2]