[ad_1]
دفتر خبر ، عمار اوجالا ، دهلی نو
به روز شده در چهارشنبه ، 06 ژانویه 2021 16:50 IST
وزیر کشاورزی نارندرا سینگ تومار
– عکس: ANI
کتاب الکترونیکی عمار اوجالا را بخوانید
هر کجا و هر زمان
* اشتراک سالانه فقط 299 پیشنهاد with با مدت زمان محدود. عجله کن!
اخبار را بشنوید
بگذارید به شما بگویم که طی نزدیک به 40 روز گذشته ، صدها کشاورز برخلاف سه قانون کشاورزی که توسط دولت مرکزی در مرزهای دهلی تصویب شده ، در درما نشسته اند. آنها تاکنون هفت دور گفتگو با دولت انجام داده اند که در آن نیمی از خواسته های تشکل های کشاورزان پذیرفته شده است ، در حالی که بن بست همچنان به درخواست پس گرفتن هر سه قانون و قانون برای اطمینان از SAP باقی مانده است. در این مورد ، دولت و United Kisan Morcha قاطعانه ادعاهای خود را مطرح می کنند.
https://www.youtube.com/watch؟v=MSGRjwT6D7M
در 8 ژانویه ، هشتمین دور مذاکرات بین جبهه متحدان کشاورزان و دولت برگزار می شود. وزیر کشاورزی تومار با این حساب امیدوار است که یک راه حل پیدا کند. وزیر اتحادیه گفت که ما به رفاه حال کشاورزان متعهد هستیم. ما با کسانی که از این قوانین حمایت می کنند و همچنین کسانی که با آنها مخالف هستند دیدار خواهیم کرد. امیدوارم سازمانهایی که با این قوانین مخالف هستند در مورد رفاه حال کشاورزان فکر کنند و در یافتن راه حلها فعال باشند.
ما به رفاه حال کشاورزان متعهد هستیم. ما با کسانی که از قوانین حمایت می کنند و کسانی که مخالف آن هستند دیدار می کنیم. من مطمئن هستم که اتحادیه های کشاورزی که در حال تبلیغات هستند به فکر رفاه کشاورزان هستند و به طور فعال یک راه حل پیدا می کنند: نارندرا سینگ تومار ، وزیر کشاورزی اتحادیه pic.twitter.com/k2BDBUxvgl
– ANI (@ ANI) 6 ژانویه 2021
[ad_2]