[ad_1]
دفتر خبر ، عمار اوجالا ، دهلی نو
منتشر شده توسط: یوگش ساهو
آخرین به روزرسانی در پنجشنبه ، 01 ژوئیه 2021 17:12 IST
به طور انتزاعی
دیوان عالی کشور معتقد است که اگر آدم ربای به شخص ربوده شده حمله نکند ، تهدید به کشتن وی نکند و رفتار خوبی با او داشته باشد ، در این صورت آدم ربایی نمی تواند به حبس ابد محکوم شود.
دادگاه عالی
– عکس: PTI
به اخبار گوش کن
با جزئیات
اتاق قضات آشوک بوشان و آر. سوبهاش ردی در حالی که حکم دادگاه عالی در تلانگانا را لغو کردند ، یک راننده اتومبیل را که متهم به آدم ربایی بود ، محکوم کردند. راننده اتومبیل یک خردسال را ربود و از پدرش لاک 2 روپیه ای خواست.
برای محکوم شدن باید سه چیز ثابت شود
دادگاه گفت كه برای محكوم كردن متهم تحت بند 364A (آدم ربایی و دیه) ، سه مورد باید توسط دادسرا اثبات شود. وی گفت که این سه مورد عبارتند از: آدم ربایی یا گروگانگیری یک نفر ، تهدید به کشتن یا حمله به آدم ربا ، ارتکاب چیزی توسط آدم ربا ، که این نگرانی را ایجاد می کند که دولت هر کشور دیگری ، هر قربانی ممکن است زخمی یا کشته شود تا یک سازمان دولتی را تحت فشار قرار دهید یا شخص دیگری را برای پرداخت دیه تحت فشار قرار دهید.
دادگاه با اشاره به مجازات حبس ابد یا مجازات اعدام طبق بند 364A گفت كه علاوه بر شرط اول ، شرط دوم یا سوم نیز باید اثبات شود ، در غیر اینصورت شخص تحت این بند محكوم نمی شود.
دادگاه عالی دادخواست را رد کرد
دادگاه عالی درخواست تجدیدنظر خواهی توسط شیخ احمد ، ساكن تلانگانا را كه درخواست دیوان عالی را به چالش كشیده بود ، مورد رسیدگی قرار داد. دادگاه عالی درخواست احمد را بر خلاف این حکم رد کرد و طبق ماده 364A IGC وی را به حبس ابد محکوم کرد.
یک راننده اتومبیل به بهانه ترک خانه ربوده شد
احمد راننده اتومبیل دانش آموز کلاس ششم دبیرستان سنت ماری را به بهانه رها کردن در خانه ربود. وقتی پدر کودک برای پرداخت دیه رفت ، پلیس کودک را نجات داد. این حادثه در سال 2011 اتفاق افتاد و مقتول در آن زمان 13 ساله بود. پدر مقتول به دادگاه گفته بود كه آدم ربای هرگز تهدید به زخمی كردن یا كشتن پسر نكرده است.
یک محکومیت تحت ماده 364A لغو شد
دادگاه تجدیدنظر حکم احمد را طبق ماده 364A لغو کرد. وی اظهار داشت كه جرم آدم ربایی به اثبات رسیده است و متقاضی باید تحت ماده 363 (مجازات آدم ربایی) كه مجازات حبس تا هفت سال و جزای نقدی را مجازات كند ، مجازات شود. دادگاه اظهار داشت كه متقاضی باید به هفت سال حبس و 5000 ریال جریمه نقدی محكوم شود.
[ad_2]