[ad_1]
دفتر ورزش ، عمر اوجالا ، جیپور
آخرین به روز رسانی در دوشنبه ، 04 ژانویه 2021 22:14 IST
وزیر ارشد راجستان آشوک گلوت
– عکس: پرونده
کتاب الکترونیکی عمار اوجالا را بخوانید
هر کجا و هر زمان
* اشتراک سالانه فقط 299 پیشنهاد with با مدت زمان محدود. عجله کن!
اخبار را بشنوید
وزیر ارشد آشوک گلوت گفت که وی تصمیم مهمی گرفته است تا جوایز نقدی به ورزشکاران کشور که در ورزش های بین المللی مانند المپیک ، آسیا و مشترک المنافع مدال گرفته اند را سه تا چهار برابر افزایش دهد.
مبلغی که برای کسب مدال طلا در بازیهای آسیایی و بازیهای انجمن انگلیس از 30 لاک به 1 کرور به بازیکنان ایالت تعلق می گیرد ، مبلغی که در هنگام کسب مدال نقره از 20 لاک به 60 لاک افزایش می یابد ، مبلغی که برای کسب مدال برنز تعلق می گیرد. تصمیم گرفته شد که با Rs افزایش یابد. 10 لاک در Rs. 30 لاک الکل.
– Ashok Gehlot (@ ashokgehlot51) 4 ژانویه 2021
وزیر ارشد با دادن اطلاعات در مورد این توییت ، گفت که مبلغ 75 روپیه برای کسب مدال طلا در المپیک به 3 روپیه افزایش می یابد ، مبلغی که برای کسب مدال نقره از 50 افزایش می یابد لاک ناخن 2 کرور Rs و برنده مدال برنز. اما تصویب شده است که مبلغی را که Rs می دهد افزایش دهد. 30 لک تا روپیه یک کرور
در توئیت دیگری ، گلوت نوشت: “مبلغی که به بازیکنان ایالتی اعطا می شود از 30 روکش لاک به 1 کرور روپیه برای کسب مدال طلا در بازی های آسیایی و بازی های جامعه انگلیس از 20 لاک تا 60 روپیه افزایش یافت. تصمیم بر این شد که مبلغی که برای کسب مدال برنز از 10 ده روپیه به 30 لک لهستانی داده می شود ، افزایش یابد.
[ad_2]