در دسترس بودن آب شیرین در پاکستان نگران کننده است – پاکستان: بزرگترین بحران آب در 60 سال گذشته در بسیاری از نقاط

[ad_1]

آژانس ، پیشاور / کراچی.

منتشر شده توسط: Dev Kasyap
به روز شده در چهارشنبه ، 02 ژوئن 2021 01:43 IST

بحران آب در پاکستان (عکس نمادین)
– عکس: شبکه های اجتماعی

به اخبار گوش کن

پاکستان که با بحران اقتصادی روبرو است ، همراه با افزایش دما امروز با بزرگترین بحران آب در 60 سال گذشته روبرو است. در حالی که آژانس آب و فاضلاب (WASA) اذعان داشت که آب بسیار کمی در راول پندی وجود دارد ، سیستم سند (IRSA) مجبور شد به استانهای پنجاب و سند توصیه کند که فعلاً بذرهای پوست کنده نشوند.

راپس شوکت محمود ، مدیرعامل WASA ، اعتراف کرد که شهر راولپندی فقط 46 مگاگرم دلار آب در روز در برابر 59 میلیون گالن آب دریافت می کند ، گزارش اکسپرس تریبون. در همین حال ، سطح آب های زیرزمینی در منطقه پیشاور نیز به 650 فوت کاهش یافته است. در حالی که قطع منابع از سدهای راول و خانپور کمبود آب را افزایش داده است.

از طرف دیگر ، زورا ، IRSA را 32 درصد کمبود آب در پنجاب و سند ذکر می کند. اوضاع به قدری وحشتناک شده است که سد کوتری با بدترین کمبود 50.44 درصدی روبرو است. تنها سه استان در استان سند با 36.94٪ کمبود آب روبرو هستند. احزاب مخالف در این کشور اکنون به دولت عمران هشدار داده اند كه برای سه سال اقدامات عدم جمع آوری آب بتن را آغاز كند.

در دسترس بودن آب شیرین نگران کننده است
با توجه به افزایش جمعیت و تغییرات آب و هوایی ، در دسترس بودن آب شیرین در جنوب آسیا ، به ویژه در پاکستان ، به یک مشکل تبدیل شده است. پیش بینی می شود تا سال 2040 با بحران کامل آب روبرو شود. طبق گزارش مجله آمریکایی ، صندوق بین المللی پول (صندوق بین المللی پول) پاکستان را در جایگاه سوم لیست کشورهایی قرار داده که با کمبود شدید آب روبرو هستند.

دولت سند حزب عمران را به سرقت آب متهم می کند
در استان سند ، رئیس حزب مردم پاکستان (PPP) ، نثار احمد هورو جلسه ای درباره برنامه مدیریت رودخانه سند برگزار کرد. در این نشست ، وزیر كشاورزی اسماعیل راهو حزب PTI به رهبری عمران را به سرقت آب متهم كرد. وی با رد ادعاهای قطع آب در بلوچستان در استان سند ، گفت كه استان پنجاب آب را در سند و بلوچستان متوقف می كند.

تا سال 2025 ، خشکسالی شدید ممکن است رخ دهد
در گزارش مجمع جهانی اقتصاد آمده است که بحران آب بزرگترین تهدید پاکستان در آینده خواهد بود. شورای تحقیقات آب پاکستان وضعیت آب را بسیار ضعیف توصیف می کند. این مقاله می گوید که تا سال 2025 ، به دلیل سیاست های خشک و کمبود آب ، ممکن است خشکسالی شدید در پاکستان وجود داشته باشد.

با جزئیات

پاکستان که با بحران اقتصادی روبرو است ، همراه با افزایش دما امروز با بزرگترین بحران آب در 60 سال گذشته روبرو است. در حالی که آژانس آب و فاضلاب (WASA) اذعان داشت که آب بسیار کمی در راول پندی وجود دارد ، سیستم سند (IRSA) مجبور شد به استانهای پنجاب و سند توصیه کند که فعلاً بذرهای پوست کنده نشده نکارند.

راپس شوکت محمود ، مدیرعامل WASA ، اعتراف کرد که شهر راولپندی فقط 46 مگاگرم میکروگرم آب در روز در برابر 59 میلیون گالن آب دریافت می کند ، گزارش اکسپرس تریبون. در همین حال ، سطح آب های زیرزمینی در منطقه پیشاور نیز به 650 فوت کاهش یافته است. در حالی که قطع منابع از سدهای راول و خانپور کمبود آب را افزایش داده است.

از سوی دیگر ، زورا ، IRSA را 32 درصد کمبود آب در استانهای پنجاب و سند ذکر می کند. وضعیت بسیار وحشتناک شده است ، سد معبر کوتری با جدی ترین کمبود یعنی 50.44 درصد روبرو است. سه بارگاه در استان سند به تنهایی با کمبود آب 36.94٪ روبرو هستند. احزاب مخالف در این کشور اکنون به دولت عمران هشدار داده اند كه برای سه سال اقدامات عدم جمع آوری آب بتن را آغاز كند.

وجود آب شیرین نگران کننده است

با توجه به افزایش جمعیت و تغییرات آب و هوایی ، در دسترس بودن آب شیرین در جنوب آسیا ، به ویژه در پاکستان ، به یک مشکل تبدیل شده است. پیش بینی می شود تا سال 2040 با بحران کامل آب روبرو شود. طبق گزارش مجله آمریکایی ، صندوق بین المللی پول (صندوق بین المللی پول) پاکستان را در جایگاه سوم لیست کشورهایی قرار داده است که با کمبود شدید آب روبرو هستند.

دولت سند حزب عمران را به سرقت آب متهم می کند

در استان سند ، رئیس حزب مردم پاکستان (PPP) ، نثار احمد هورو جلسه ای درباره برنامه سیستم مدیریت رودخانه سند برگزار کرد. در این نشست ، وزیر كشاورزی اسماعیل راهو حزب PTI به رهبری عمران را به سرقت آب متهم كرد. وی با رد ادعاهای قطع آب در استان بلوچستان در استان سند ، گفت كه استان پنجاب آب را در سند و بلوچستان متوقف می كند.

تا سال 2025 ، خشکسالی شدید ممکن است رخ دهد

در گزارش مجمع جهانی اقتصاد آمده است که بحران آب بزرگترین تهدید پاکستان در آینده خواهد بود. شورای تحقیقات آب پاکستان در گزارش خود وضعیت آب را بسیار ضعیف توصیف کرد. این مقاله می گوید که تا سال 2025 ، به دلیل سیاست های خشک و کمبود آب ، ممکن است خشکسالی شدید در پاکستان وجود داشته باشد.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید