[ad_1]
دفتر عمار اوجالا ، دهلی نو
منتشر شده توسط: سورندرا جوشی
به روز شده در شنبه 10 ژوئیه 2021 1:07 AM IST
دادگاه عالی
– عکس: PTI
به اخبار گوش کن
با جزئیات
اعضای دادگستری سانجی کیشان کائول و همانت گوپتا گفتند: “رویه اعمال فشار مستقیم یا غیرمستقیم بر افسران در برخی از دادگاه های عالی شکل گرفته است. در واقع ، لاكشمانا رخا از نظر اختیارات بین قوه قضاییه و مجریه پیوند دارد. با احضار کارمندان دادگاه این محدودیت نقض می شود و با فشار بر آنها دستورات مطابق خواسته آنها صادر می شود.
دیوان عالی کشور در رأی خود گفت که احضار مکرر کارمندان دادگاه به هیچ وجه قابل ستایش نیست. این باید به شدت محکوم شود. دادگاه عالی این مشاهدات را درمورد تجدیدنظرخواهی دولت اوتار پرادش علیه تصمیم دیوان عالی الله آباد درباره حقوق یک افسر پزشکی انجام داد. دادگاه عالی احضاریه ای را به دبیر بخش بهداشت پزشکی در این مورد ارسال کرده بود. دادگاه عالی بدین ترتیب تصمیمات دادگاه لاكنو دادگاه عالی در الله آباد را نقض كرد.
از انجام تماس تلفنی با کارمندان خودداری کنید
دیوان عالی کشور با انتقاد از شیوه احضار کارمندان ، گفت که احضار کارمند بر خلاف مصالح عمومی است زیرا چندین کار مهم را که به او محول شده است به تعویق انداخت. این کار مسئولیت بیشتری را به دوش کارگر می اندازد و یا تصمیمات را تا انتظار نظر او به تأخیر می اندازد. قضات باید از عمل احضار افسران پرهیز کنند.
افسران همچنین به عنوان بخشی از دموکراسی کار می کنند
دیوان عالی کشور همچنین در حکم خود گفت که مقامات اجرایی نیز وظایف خود را به عنوان نهاد سوم دموکراسی انجام می دهند. اقدامات یا تصمیماتی که مقامات اتخاذ می کنند به نفع آنها نیست ، بلکه به عنوان متولی پول عمومی و به نفع دولت ، آنها موظف به تصمیم گیری های خاص هستند.
مساله این است
این پرونده شامل مانوج کومار شارما ، پزشکی بود که در 6 مارس 2002 از اوتاراخند به باداون در آفریقای جنوبی منتقل شد. با این حال ، شارما به مدت 13 سال مسئولیت در باداون را بر عهده نگرفت. در همین پرونده ، دیوان عالی کشور به دولت UP دستور داده بود که حقوق عقب افتاده دکتر شارما را ارزیابی کند و 50 درصد آن را پرداخت کند.
[ad_2]