تیراندازی در میان بازداشت شدگان در زندان شهرستان چیتراکوت ، کشته شدن دو نفر

[ad_1]

به طور انتزاعی

تیراندازی بین بازداشت شدگان چیتراكوت آغاز شد. به گفته منابع ، بازداشت شده متوفی چند روز پیش از زندان بیرونی به اینجا منتقل شده است.

اخبار را بشنوید

زندانی انشول دیگزیت در زندان منطقه چیتراکوت راگولی تیراندازی کرد و معراج الدین و موکیم کالا را کشت. موکیم کالا یک کلاهبردار بزرگ از غرب اوتار پرادش بود. در همان زمان ، انشول دیکسیت نیز در اقدامات پلیس کشته شد. تیراندازی در زندان باعث تحریک دولت پلیس شد.

به گفته منابع ، بازداشت شده متوفی چند روز پیش از زندان بیرونی به اینجا منتقل شده است. افسران ارشد منطقه در محل حضور دارند. IG ، Satyanarayan ، DM Subhrant Kumar Shukla ، SP Ankit Mittal ، ناظر زندان Shri Prakash Tripathi و نیروی سنگین حضور دارند. توضیح اینکه بیش از 35 مورد قتل ، سرقت ، زورگیری ، آدم ربایی و اخاذی علیه موکیم گزارش شده است.

موکیم که زمانی مکانیک آجرکاری است ، یک جنایتکار سرسخت محسوب می شود. در همین حال ، آنشول دیکسیت ، که موکیم کالا را به قتل رساند ، توسط UP STF در ایستگاه پلیس گوراخنات در منطقه گوراخپور در سال 2014 دستگیر شد.

IG K. Chitrakoot Dham Board Satyanarayana تایید می کند که تیزترین تیرانداز Anshul Dixit به جنایتکارترین مجارالدین از غرب و موکیم با نام مستعار کالا در زندان شلیک کرده است. گفته می شود Anshul Dixit گلزن تیز پروانشال است.

معراج الدین و موکیم در درگیری بین دو گروه کشته شدند. آنشول همچنین در یک جلسه پلیس در محل زندان کشته شد. زندان DIG PN Pandey همچنین گفت که در این درگیری برتری ، تیراندازی های زیادی در هر دو طرف صورت گرفت. زندانی به نام انشول دیگزیت معراج الدین و موکیم ملقب به کالا را اخراج و کشت. سپس پلیس سنگین در داخل زندان با آنشول ملاقات کرد.

با جزئیات

زندانی انشول دیگزیت در زندان منطقه چیتراکوت راگولی تیراندازی کرد و معراج الدین و موکیم کالا را کشت. موکیم کالا یک کلاهبردار بزرگ از غرب اوتار پرادش بود. در همان زمان ، انشول دیکسیت نیز در اقدامات پلیس کشته شد. تیراندازی در زندان باعث تحریک دولت پلیس شد.

به گفته منابع ، بازداشت شده متوفی چند روز پیش از زندان بیرونی به اینجا منتقل شده است. افسران ارشد منطقه در محل حضور دارند. IG ، Satyanarayana ، DM Subhrant Kumar Shukla ، SP Ankit Mittal ، ناظر زندان Shri Prakash Tripathi و نیروی سنگین حضور دارند. لطفاً بگویید که بیش از 35 مورد قتل ، سرقت ، زورگیری ، آدم ربایی و اخاذی علیه موکیم ثبت شده است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید